E-mail info@gyldneokseviborg.dk | Telefon 86 62 27 44
2 stegte rødspættefileter, rilette af vesterhavs fisk, håndpillede rejer,
smørristet brød, asparges, sauce tatar
Revet pebberrod, rødbeder, rødløg, kapers og æggeblommecreme
Planke med 3 slags pølser - hertil humus, oliven, saltede mandler, surdejsbrød og aioli
Dampet i et hav af vin og friske urter serveres i bouillonen,
sprøde pommes frites og aioli
Grillet kyllingebryst, sprød hjertesalat, sprød bacon, croutoner,
cæsardressing, Arla Unika gammelknas, brød og smør
Briochebolle, sliced oksesteak 150g, unika koryfé, kryddermayo, syltede rødløg,
semi dried tomat, frissé salat, pommes frites, aioli
Briochebolle, rødbedebøf, sauce ravigote, syltet rødløg, semi dried tomat, frissé salat, pommes frites og aioli
Mørk sub sandwich, sprød salat, røget laks, sauce tatar, asparges og frisk mozzarella
Friskhakket dansk wagyu oksekød fra Rettrupkær ved Skive, jordskokker, estragon mayo,
sennepskorn, syltede rødløg, æggeblommecreme, sprød salat og pommes frites
Håndpillede rejer, hjemmerørt mayo, rogn, æggeblomme creme, citron, grillet brød
Serveret med grove fritter, løgkompot sauté, kryddersmør
Stegt konfiteret selleri, grillet hjertesalat, humus, halloumi ost
(Fiske- og skaldyrsfad) (bestilles dagen før eller inden torsdag) min 2 personer.
Friskkogt hummer, dampede blåmuslinger, rose rejer, hjemmerøget laks, Vesterhavs rillette
2 kolde saucer, grillet citron, 2 slags brød
Hjemmelavet vaniljeis, friske bær, sprødt
Kokkens udvalg af hjemmelavet sorbet og flødeis
Serveret med trøffelmayo
Friskhakket dansk wagyu oksekød fra Rettrupkær ved Skive,
jordskokker, estragon mayo, sennepskorn, syltede rødløg,
æggeblommecreme, sprød salat
Trøffelmayo, oliventapanade, vesterhavsost, rugbrødschips, frissé
Syltede æbler, muslinge boullion, hasselnødder, bøgehatte
Asparges, urtecreme, muslingeboullion, hasselnødder, bøgehatte
Rejer, frissé, skaldyrsdressing, asparges, rogn, citron, sprødt
Chunks af oksehale, forårsløg, gulerødder
Briochebolle, sliced oksesteak 200g, unika koryfé, kryddermayo, syltet rødløg,
semi dried tomat, frissé salat, pommes frites, aioli
Mør oksekød, fløde paprika, løg, svampe, bacon, grov kartoffel pavé
Dampet i et hav af vin og friske urter, serveres i bouillonen, grove fritter, aioli
Briochebolle, rødbedebøf, sauce ravigote, syltet rødløg, semi dried tomat, frissé salat, pommes frites og aioli
Stegt konfiteret selleri, grillet hjertesalat, humus, halloumi ost
Cremet frisk pasta, årstidens grønt, syltede sennepskorn, jordskokkechips
Skåret af velhængt oksehøjreb - min. 4 uger fra modningsskab,
serveres med Madagaskar pebersauce
Helstegt midterstykke af oksemørbrad
serveres med hjemmelavet bearnaise sauce
Steak - skåret af striploin
serveres med kryddersmør (Café De Paris)
Søde lækkerier!
kager – frugt og bær – hjemmelavet is creme
kokos is creme med pandanus, lime sorbet, bær, coulis, skum
Hjemmelavet vaniljeis, sorbet, friske bær
Friske bær, karamel, crunch, sorbet
Udvalgte danske oste, oliven, sødt, sprødt
Serveres med pommes frites og dip
Serveres med pommes frites og dip
Serveres med pommes frites og dip
Serveres med pommes frites og dip
Vil du have en oplevelse ud over det sædvanlige, så book et bord i dag.
St. Sct. Peder Stræde 11,
8800 Viborg
E-mail: info@gyldneokseviborg.dk
Tlf.: 86 62 27 44
CVR-nr. 42365688
Tirsdag - søndag: kl. 11:30 - 23:00
Mandag: Lukket*
Køkkenet er lukket mellem kl. 15:00 - 17:00
Køkkenet lukker kl. 21:00
*Vi holder åbent for specialarrangementer.
Kontakt os og hør nærmere.