Månedens menu

Januar menu

Forret
Tapas
små lækre specialiteter


Hovedret
250g Dansk Oksefilet fra Himmerland

med valgfrit tilbehør og fri salatbar

Dessert
Hjemmelavet is
med nødde crunch

2 retter kr. 358,-
3retter kr. 398,-

Serveres i perioden fra 02.01.2020 til og med 31.01.2020

Februar menu

Forret
Bruschetta med serranoskinke, gedeost og syltede rødløg

Hovedret
250g Dansk Oksefilet fra Himmerland

med valgfrit tilbehør og fri salatbar

Dessert
Cheesecake med havtornmousse

2 retter kr. 358,-
3 retter kr. 398,-

Serveres i perioden fra 01.02.2020 til og med 28.02.2020

Marts menu

Forret
Grillet Jomfruhummer, serveret med aioli

Hovedret
250g Dansk Oksefilet fra Himmerland

med valgfrit tilbehør og fri salatbar

Dessert
Champagne Panna Cotta

Serveres i perioden fra 01.03.2020 til og med 31.03.2020

April menu

Forret
Rødtun på spæde salater, serveret med wasabicreme

Hovedret
250g Dansk Oksefilet fra Himmerland

med valgfrit tilbehør og fri salatbar

Dessert
Fransk citrontærte med brændt marengs

Serveres i perioden fra 01.04.2020 til og med 30.04.2020